Wanneer je gaat shoppen voor je kindje let je natuurlijk op verschillende dingen. Je wilt dat de kleding comfortabel is, lekker zacht en warm, maar ook dat je de kleding goed aan en uit kunt doen én op hoge(re) temperaturen kunt wassen. Want kinderen kliederen. Altijd. Petit Bateau is dan het merk waar je op uit komt. De baby- en kinderkleding van Petit Bateau ziet er niet alleen mooi uit, je kindje zal zich er ook heel fijn in voelen. En gebeurt er een ongelukje? Dan gooi je de kleding van Petit Bateau zó in de wasmachine. Want, zeg nou eerlijk, met zo’n kleintje heb je geen tijd voor handwasjes. Petit Bateau weet wat jij zoekt in baby- en kinderkleding. Van onderkleding tot bovenkleding. Alles ziet er schitterend uit.

Op zoek naar een kraamcadeau? Petit Bateau!

Rompertjes heb je nooit genoeg. Echt niet. Het lijkt misschien geen origineel kraamcadeau, maar ze komen altijd van pas. rompertjes worden gebruikt als onderkleding (hemd en broek in één), maar in de zomer is een rompertje genoeg om je kindje warm te houden. Petit Bateau heeft héle schattige rompertjes. Natuurlijk met drukknoopjes zodat je je kindje niet helemaal hoeft uit te kleden als hij of zij verschoond moet worden. Wil je je kindje wel helemaal uitkleden, bijvoorbeeld om in bad te gaan? Dat gaat met deze rompertjes ook heel gemakkelijk.

Petit Bateau heeft ook grotere kindermaten

Babykleding is natuurlijk schattig, maar je kindje zal snel groeien. Wil je hem of haar toch nog in Petit Bateau hullen? Dat kan hoor! Dit merk heeft kinderkleding tot maat 152. Dus je kunt nog even voort. Je kinderen zullen op een gegeven moment zelf hun kleren willen uitzoeken, maar ik durf met je te wedden dat ze heel vaak zullen kiezen voor dit schitterende merk.
Petit Bateau

Petit Bateau heeft historie

Wist je trouwens dat dit merk al sinds 1893 bestaat? Dat is natuurlijk niet zonder reden. De kleding wordt gemaakt van hoogwaardige stoffen en zal dus minder slijten door dragen en wassen. Door het gebruik van katoen, wol, zijde en linnen weet je dat je kwaliteit in huis haalt. De pasvorm van de kleding van Petit Bateau is perfect. Je kind zal zich heerlijk kunnen bewegen, niet gehinderd door te strakke mouwen of te wijde broeken. En dat is natuurlijk wat je wilt. In kinderkleding moet gespeeld kunnen worden en daar hebben ze bij dit merk érg goed over nagedacht.