De modewereld heeft talloze soorten merken en ontwerpers. Elk merk staat bekend om een bijzondere uitstraling of om een excentrieke maker. Een van de merken die op dit moment echt ontzettend populair is, is Daily Paper. We zien dat dit merk een van de grotere namen is op het gebied van streetwear. In dit artikel gaan we beter kijken naar het merk Daily Paper, zo is het voor iedereen mogelijk om nu te zien wat het doel en de visie is achter het merk.

De kleding van Daily Paper

Daily Paper is als merk zijnde erg bekend onder de jongeren in ons land. Het is een merk wat vaak terugkomt in de hiphop wereld en in de wereld van de skaters. Je kunt het merk dan ook wel in het rijtje plaatsen tussen de andere merken als Bape of Supreme. Deze merken zijn ook zeer bekend in de streetwear community, dit is de stijl die op dit moment echt ontzettend bekend is. We zien dat de kleding van Daily Paper toch wel vaak loose fit is. Denk maar aan de oude stijl van de hiphop.

Je kunt heel wat producten kopen van Daily Paper. De jassen zijn altijd weer zeer bekend. Deze bomber jassen zijn voorzien van het logo op de arm en op de borst. De uitstraling van de producten is niet extreem bijzonder of speciaal, vaak vind je dan ook een ietwat simpel ontwerp. Bij Daily Paper zal je voornamelijk de band om de arm vinden met het logo, het is dan ook daarom zo bekend geworden. Ook bij de broeken en de pantalons vind je de losse pasvorm, ze blijven zo toch trouw aan de oude hip hop stijl van onder andere de artiesten Tupac en Biggie.

De toekomst voor het merk – Daily Paper

Daily Paper zal het nog een tijd lang goed gaan doen onder de jongeren, ze blijven dan ook nog wel een tijd lang stijgen in de verkoopcijfers. Ook zien we dat de bekende Instagrammers massaal overstappen op dit bekende merk. De kans is aanzienlijk groot dat Drake een eigen collectie zal beginnen met het merk. Je vind ook al veel samenwerkingen met de merken Supreme en North Face. We denken dat dit merk over de jaren heen een stuk vaker voor zal komen op straat, ze zullen dan ook steeds meer voet aan de grond krijgen bij de normale klanten in ons land. Je mag dit merk zeker niet missen als je een beetje fan bent van streetwear!