Gamen wordt steeds populairder. Er komen steeds meer mogelijkheden om verschillende games te spelen op verschillende manieren. Er worden zelfs gehele wedstrijden georganiseerd in het spelen van games. Deze game wedstrijden kunnen zelfs zo grootst georganiseerd worden dat ze groter zijn dan de Amerikaanse superbowl. Daarnaast gaan de ontwikkelingen van de games zelf ook heel snel. De games van vorige week kunnen volgende week in 10 keer meer resolutie afgespeeld worden. Daarnaast komen er ook om de zoveel tijd toch weer nieuwe games uit. Hier een rijtje met een aantal goed games die je moet proberen voor op de game PC.

Samurai Jack: Battle Through Time

De game is gebaseerd op de old school caroon ‘Samurai Jack’. En is een 3D hack and slash-actieplatfom game. De verhaal lijn van de game speelt zich af voor het grote eindgevecht met Aku. Logischerwijs speel je Samurai Jack. Je reist tijdens de game door de tijd, van vroeger naar de toekomst, om het zo tegen de grote Aku op te nemen. Een leuke bijkomstigheid aan de game is dat je ook al de oude karakters vanuit de cartoon zal gaan tegenkomen. De game zal vanaf deze zomer beschikbaar zijn.

Fuser

Een andere hele toffe game die hopelijk vanaf de herfst te spelen is, is fuser. De game is gemaakt door de maker van guitar hero en rock band en lijkt hierin ook wel een beetje een spin off van deze games. In deze game neem je de rol van een DJ op een festival en mag je bekend nummers gaan mixen. Daarnaast kun bestaat er ook de optie om je eigen nummers te kunnen uitwerken via een freestyle modus en kun je al je creativiteit hierin kwijt. De game is te spelen als single en multiplayer.

Resident Evil 3

Ja hoor je leest het goed. Het zat er aan te komen na het grote succes van resident evil 2, maar vanaf april kun je weer volop op jacht gaan naar zombies. Voor de echte game kenners zullen de titel wederom weer herkennen van de gelijknamige titel in 1999. Ook dit keer maken de game makers een vernieuwde versies van de al eerder ontwikkelde game. Natuurlijk zullen de graphics veel beter zijn en zullen er een aantal andere kleine aanpassingen worden gemaakt. Daarnaast moet je wel een sterke maag hebben, er is zeker ingezet op de gorigheid van wat een zombie zou kunnen doen.

Dit was het dan weer, welke games wil jij de volgende keer gaan uitproberen?