Wat is jouw favoriete accessoire? Je tas, een ketting, of een set oorbellen? Accessoires zijn tenslotte enorm belangrijk om een outfit aan te vullen. Je kunt natuurlijk wel een hele leuke outfit klaar hebben liggen, maar hoe maak je die nu echt af? Mooie accessoires, zoals Buddha to buddha oorbellen, helpen daarbij. Het Nederlandse merk is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder hele diverse doelgroepen en leeftijden.

Een eigen Buddha to buddha look creëren met oorbellen is overigens best makkelijk. In dit blog vertel ik je meer over waarom ik zo’n groot fan ben van Buddha to buddha oorbellen en meer!

Buddha to buddha oorbellen voor iedereen

Het mooie van de Buddha to buddha oorbellen is dat het ware tijdloze accessoires zijn. Het design van de meeste sieraden van Buddha to buddha is ontworpen met zowel stoere als elegante elementen. De combinatie hiervan creëert unieke mogelijkheden die je met veel andere soorten sieraden niet zult hebben. Wat Buddha to buddha oorbellen zo tijdloos maakt is bovendien de oud-Indonesische stijl in het ontwerp. De groeven in het gevlochten zilver maken de oorbellen echt uniek in soort.

Kwaliteit en prijs

Buddha to buddha oorbellen zijn vervaardigt van 925 sterling zilver en zijn daarmee van zeer hoge kwaliteit. 925 sterling zilver is een van meest bekende standaarden voor zilveren sieraden, vanwege de kwaliteit. Zilver van dit niveau is niet alleen enorm sterk, maar heeft ook nog eens een heel hoog zilvergehalte. Buddha to buddha oorbellen zijn daarom enorm duurzaam. Dat maakt ze niet alleen erg sterk, maar daarbij ook nog eens tijdloos! In tegenstelling tot goud, edelstenen of een ander edelmetaal, kun je met zilver een heleboel leuke combinaties maken. Goud en stenen zijn al gauw te flashy, of ordinair. Zilver past (bijna) altijd. Bij chique outfits, maar ook bij de wat minder chique!

Waar vind je de oorbellen?

Vandaag de dag kun je bijna alles wel online bestellen, zo ook Buddha to buddha oorbellen. Het enige dat je hoeft te doen is het merk plus de productnaam in te typen in de zoekmachine van Google. Vervolgens wordt je gepresenteerd met honderden resultaten met websites waar je je eigen Buddha to buddha oorbellen kunt aanschaffen. Lekker makkelijk! Zelf koop ik overigens bijna al mijn sieraden via Brandfield. Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de goede service en snelle levering. Ideaal dus.